Dobro došli na zvanični sajt GWD Srbija!

Moć pozitivnog razmišljanja

Negativne emocije loše utiču na naše fizičko i mentalno zdravlje. Pozitivno razmišljanje može nam, sa druge strane, doneti zdrav, srećan i ispunjen život i doprineti ostvarenju ciljeva. Pitate se kako.

 

Reprogramiranje i vizualizacija su prvi koraci na putu ka usvajanju pozitivnog razmišljanja kao ustaljenog obrasca življenja. Menjajući misli, stavove i uverenja, možemo da promenimo i osećanja.

 

Kao u svemu ostalom, i u svim tehnikama "reprogramiranja" važan je prvi korak. U ovom slučaju to znači da postanemo svesni svojih uverenja i obrazaca ponašanja koji dovode do neprijatnih, bolnih i loših iskustava. Dobitna formula za ostvarenje želje je vizualizacija, a zatim akcija i postizanje cilja, to je recept uspeha vrhunskih sportista.

 

Važno je i da prihvatimo odgovornost za svoj život i rad.

 

Podsvest nije sposobna da reši probleme, ali ako želite da radi za vas, postavite joj pravi zahtev i saradnja neće izostati.

 

Podsvest usvaja naše obrasce mišljenja i odgovoriće uvek kada se upustite u traganje za rešenjem problema, ali će istovremeno očekivati da u svesti stvorite ispravne polazne stavove. Podsvest uvek ima odgovor. Počnite da ga tražite već danas.

 

Izvor: KoDren