Dobro došli na zvanični sajt GWD Srbija!

Zeolit: dejstvo i primena

Zeolit je mineral za detoksikaciju i čišćenje ogranizma od otrova i ostalih štetnih materija. Global velnes dan podržava zdrave načine života i prirodno lečenje i prevenciju.

 

Zeolit jača imuni sistem i otpornost organizma, čisti organizam od štetnih materija, zračenja, vrši detoksikaciju, koristi se i za maske, za obloge na bolna i povređena mesta, za izbelivanje zuba, za suzbijanje neprijatnih mirisa... Zeolit je prirodan antioksidans. Apsolutno neškodljiv!

 

Zeolit pomaže kod: poboljšanja imuniteta i metabolizma, uvećanog šećera, gastritisa i mučnine u želudcu, izbeljivanja zuba, povišenog krvnog pritiska, triglicerida i holesterola u krvi, uvećane prostate, peska ili kamena u bubrezima ili žuči - bezbolno ih topi i izlučuje, uvećane i masne jetre, artritisa i gihta, sprečava razvoj arterioskleroze, sprečava komplikacije dijabetesa, dovodi do gubitka mučnine, nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre, psorijaze, seboreje i herpesa, kožnih bolesti, gljivičnih oboljenja i ekcema, radioaktivne kontaminacije, kao prevencija karcinoma, podmlađivanja i dugovečnost, rana, opekotina i operacija.