Dobro došli na zvanični sajt GWD Srbija!

Pravila za odlazak u salon za masažu

Šta uraditi pre odlaska na masažu?

 

Svaki salon ima svoje procedure.Postoji nekoliko stvari kojih bismo se svi trebali da  pridržavamo. Ako imamo dilemu, najbolje je da nazovemo preje dolaska i pitamo što nas zanima. Tako će svi mogući nesporazumi biti izbegnuti.
Na što da  obratite pažnju? Što je važno?

Prie nego krenete na masažu nemojte konzumirati alkohol, bilo bi dobro da ne odete neposredno nakon zadnjeg obroka, pogotovo ako je obrok bio obilan.
Otiđite na WC, istuširajte se, operite ruke, popijte tečnost / voda/. Utišajte svoj telefon, teško se potpuno opustiti ako mislimo na posao ili ako telefon neprekidno zvoni.
U prostoriji za masažu skidate odeću. Klijenti mogu mogu ostati u donjem vešu ili obući jednokratne gaće. Postoje i za muškarce i za žene.
Legnite na sto i pokrijte se peškirom, frotirom.

Pre masaže, kada dolazite prvi put, maser će uzeti vašu kratku anamnezu: imate li nekih problema, bolova u mišićima ili zglobovima, neku medicinsku dijagnozu ili stanje, kakav posao radite, bavite li se nekom fizičkom aktivnošću,da li ste na nešto alergični, ukratko sve što je važno znati pre masaže. I onda masaža može da  počne.

A što tokom masaže?

Ako vam se ide u WC zatražite. Ako vas masaža boli ili vam izaziva nelagodnost, recite. Ako je dodir preslab zamolite jači pritisak. Ako vam je hladno pitajte da vas pokriju ili uključe termoćebe. Ako želite tišinu, zatražite da ugase radio. Komunicirajte sa svojim maserom. 

Zatvorite oči i mislite na nešto lepo kako biste se opustili. Razgovor i pitanja nisu zabranjena, ipak, bilo bi dobro da tokom masaže bude tišina.