Dobro došli na zvanični sajt GWD Srbija!

VIII CEI Regionalni forum wellness i spa industrije

 Klaster zdravstvenog, velnes i spa turizma Srbije  organizuje Osmi CEI regionalni forumu velnes i spa industrije, podržan od CEI (Centralno evropske inicijative), koji će se održati 19. oktobra 2017. u  arheološkom nalazištu Viminacijum ,Kostolac.Organizaciju Foruma podržali su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija  i Regionalana agencija za razvoj Srbije (RAS)

Forum  će okupiti eminentne eksperte i profesionalce iz zdravstvenog, wellness i SPA turizma iz zemlje i  regiona.

Jedan od specifičnih ciljeva projekta je:

Transfer iskustava i znanja od profesionalaca iz CEI zemalja članica EU ka profesionalcima iz CEI zemalja koje nisu članice EU.

Forum podržava CEI već treći put i proglasio ga je jednim od pet najboljih projekata.

Forum podržava održivi razvoj malih i srednjih preduzeća u sektoru zdravstvenog, velnes i spa turizma u CEI region tako što pospešuje saradnju malih i srednjih preduzeća i klastera kroz umrežavanje, prenos znanja i primera dobre prakse, B2B i C2C.

Forum  o zdravstvenom, velnes i spa turizmu predstavlja forum za otvoreni dijalog između zainteresovanih predstavnika industrje. Na ovaj način, mi podstičemo inovacije, podržavamo saradnju, radimo na podizanju korporativne svesti, a sve u cilju ekonomskog razvoja i boljeg razumevanja svih izazova i mogućnosti u oblasti zdravstvenog,velnes i spa turizma.

Glavna tema Foruma je: Kako kreirati autentični velnes i spa turistički proizvod i iskustvo  bazirano na : regionalnoj i lokalnoj spa tradiciji od Rimskog doba, kulturnom i prirodnom nasleđu.

Paneli će biti usmereni na:

1.        Lokalno i regionalno brendiranje

2.        Standard kvaliteta

3.        Motivaciju gostiju

4.        Primere dobre prakse.

   http://hwsconference.com/.