Dobro došli na zvanični sajt GWD Srbija!

Savršena kombinacija za zdravu i negovanu kožu

Relaks masaža medom i ceđenom pomorandžom je kombinacija aromaterapije, hranljivih sastojaka proizvoda iz prirode i masaže. Ovaj velnes tretman revitalizovaće vaše telo, osloboditi ga toksina i negativne energije. 

 

Pomorandže su veoma zdrave i bogate mineralima - kalijumom, kalcijumom, fosforom, magnezijumom, a u manjim količinama i sumporom, hlorom, natrijumom, gvožđem, cinkom i bakrom - i vitaminima, najviše karotenom, vitaminima C, E i B grupe, a kora im je bogata i etarskim uljima. Veoma su blagotvorne za kožu i često se koriste u pripremi raznih kozmetičkih preparata, posebno za negu suve i osetljive kože.

 

Masaža pomorandžom i medom je posebno blagotvorna zato što pomorandža obezbeđuje koži vitamin C što je odlična podloga za dalju masažu blago zagrejanim livadskim medom. Određenim pokretima se stimuliše epidermalni sloj kože provocirajuci prirodni piling. Kako se med zgušnjava, sve se više od podloge odvajaju potkožno tkivo, mišićne ovojnice i sami mišići. Tom prilikom sve ćelije organizma dobijaju dovoljnu količinu kiseonika, a iz organizama se izbacuju ugljen-dioksid, produkti metabolizma i dolazi do oslobađanja nagomilanog stresa.