Dobro došli na zvanični sajt GWD Srbija!

GWD Lica

GWD Lica - Milan Stamenković

 

Belgin Aksoy

 

Kreator Global Wellness Day. Pre nego što je kreirala GWD koncept, Belgin je sebi postavila pitanje: "Ako je zdravlje ima jedno od najvažnijih mesta u našim životima, zašto još nemamo poseban dan koji je posvećen boljem životu?"

GWD Lica - Bilja Krstić

 

Bilja Krstić

 

Na domaćoj pop sceni Bilja Krstić je prisutna dugi niz godina. Posle grupa „Suncokret“ i „Rani mraz“ započinje solo karijeru i izdaje tri albuma pop orijentacije. Uporedo sa karijerom pop pevačice Biljana sledi svoje najdublje afinitete i više godina strpljivo prikuplja autentične audio i notne zapise izvorne muzike. Rezultat ovog rada su diskovi „Bistrik“ i „Zapisi“, koji su nastali kao fuzija tradicionalne muzike i savremenog aranžerskog postupka.

 

 

GWD Lica - Milovan Mikica Vesnić

 

Milovan Mikica Vesnić

 

Vozač trkačkih automobila, do sada ima 79 pobeda zahvaljujući predanom radu odricanju i potpunoj predanosti karijeri. Način života i stalne pripreme na fizičke napore kojima je izložen jedan profesionalni vozač, kao i ponašanje u javnom životu, čine Milovana Vesnića kompletnim sportistom i uzorom mladih ljudi u Srbiji.

 

GWD Lica - Ivan Golušin

 

Ivan Golušin

 

 

Novinar TV Pink, predavač dikcije u školi za medije “Oficina”. Savršena dikcija, profesionalizam, šarm, ozbiljnost, odmerenost i široki osmeh kojim začini svaku lepu vest čine ga profesionalcem koji uživa u svom poslu. Posle televizijskih obaveza najčešće odlazi na trening krosfita, koji trenira već nekoliko godina.

 

 

Institucionalna podrška

 
 

Podrška

 

Sponzori

 

 
 
 
 

Učesnici koji su obeležili GWD